Muş Alparslan Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Üniversşteye personel alımı için başvuru süreci devam etmekte olup en az lise mezunu alım yapılacak. Bu yönde Muş Alparslan Üniversitesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında 4/B olarak istihdam edilmek üzere 50 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını bildirmişti. 

Başvuru Süreci Devam Ediyor!

Muş Alparslan Üniversitesi personel alımı başvuruları 5 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup hala başvurular devam etmektedir. İlana başvuruların yayım tarihinden sonra 15 gün sonra yapılması istenmiş olup en geç 19 Ocak 2022 tarihine kadar başvuru yapılacaktır. Bu yönde başvuruda bulunmak isteyen adaylar belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Peki genel başvuru şartları nelerdir? Pozisyonuna göre özel şartlar nelerdir?

Hangi Kadrolarda Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak?

Muş Alparslan Üniversitesi 50 kişilik kadro ile Kadın Erkek adaylar içerisinden personel alacak. Bu kapsamda,

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Üniversiteye yukarıdaki kadrolarda personel alımı yapılacak. Öncelikle tablolarda belirtilen şartların sağlanıyor olması gerekmektedir. Ayrıca genel olarak ise, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gibi nitelikler aranacak.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvurular bildiğiniz üzere KPSS Puanı ile yapılmaktadır. Bu yönde Üniversite bünyesine yapılan başvuruları inceleyerek Puan sırasına göre bir değerlendirme yapacak. Yapılacak değerlendirmeye göre en yüksek puana sahip olan 50 adayın yerleştirme işlemi gerçekleştirilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim