Akdeniz Üniversitesi geçtiğimiz haftalarda yayımladığı ilana göre farklı kadrolarda 245 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurularına 15 gün önce başlamıştı ve artık sona eriyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için hazırladığımız bu haberimizde sizlere ilan hakkında detayları aktaracağız.

ALIM KADROLARI NEDİR?

Akdeniz Üniversitesi bünyesine 245 kişilik boş kadro ile, Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezine 158 Hemşire, 3 Psikolog, 2 Diyetisyen, 1 Fizyoterapist, 3 Eczacı, 18 Diğer Sağlık Personeli, 38 Sağlık Teknikeri, 3 laborant alacak.

Diş Hekimliği fakültesine 15 Hemşire, 1 Röntgen Teknisyeni ve 3 Diğer Sağlık Personeli alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Akdeniz Üniversitesi adaylardna genel olarak 657 Sayılı Devltet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak.

Özel olarak ise, 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Ayrıca Eczacı pozisyonu için adaylardan KPSS şartı aranmayacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına 15 Haziran 2020 tarihinde başlamış olup en geç 29 Haziran 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece online olarak yapılacak. Hastaneye başvuru yapacaklar mobil.hastane.akdeniz.edu.tr/personelkayit adresini kullanacak. Diş Hekimliği fakültesine başvuru yapacaklar mobil.hastane.akdeniz.edu.tr/personelkayitdis  adresini kullanacaklar.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuru sonunda yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmayacaktır. 2018 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak sözleşme yapmaya hak kazananların isim listesi ve istenen gerekli belgeler Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının personel.akdeniz.edu.tr/ web adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Editör: TE Bilisim