Akdeniz Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana ile Akdeniz Üniversitesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak için farklı kadrolarda Sağlık Personel Alımı yapacak. Alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna göre ve KPSS puanı sırasına göre yapılacak. Bu yönde 2020 yılı KPSS'den B Grubu puan türünden puan almış olan Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecekler.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Akdeniz Üniversitesi bünyesine 179 kişilik boş kadro ile,

Lisans Mezunu: 132 Hemşire, 1 Fizyoterapist, 3 Eczacı alımı yapılacak.

Ön Lisans Mezunu: 15 Diğer Sağlık Personeli, 24 Sağlık Teknikeri ve 2 Laborant alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Başvuru yapmak isteyen adaylar öncelikle genel niteliklere uygun olmak zorundadırlar. Bu bağlamda genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamındaki şartlar aranacak. Özel olarak ise, Eğitim, KPSS şartları aranacak.

Genel Şartlar Nedir?

Adaylardan genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacak.

Özel Başvuru Şartları:

  • Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSS(P3) puanı, Ön lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSS (P93), puanı esas alınacaktır. Hemşire adaylarının 60 (Altmış) ve üzeri puana sahip olması gerekmektedir. Diğer pozisyonlar için 2020 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle değerlendirme yapılacaktır.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak
  • Başvuru son günü itibariyle tüm pozisyonlar için 35(otuz beş) yaşından gün almamış olmak.
  • Başvuracak adayların başvurduğu nitelik kodunun karşısında yer alan aranılan niteliklerin tamamını taşıyor olması ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.
  • Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

Söz konusu ilan 31 Aralık 2020 tarihinde resmi gazetede yayımlanarak başvuru süreci başlamıştır. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup en geç 14 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecektir. Adaylar başvurularını sadece http://mobil.hastane.akdeniz.edu.tr/personelkayit web adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

BAŞVURU EKRANI