Abdullah Gül Üniversitesi perosnel alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Abdullah Gül Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 25 kişilik kadro ile Sözleşmeli 4/B personel alımı yapacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak olup adaylara herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmayacaktır.

Başvuru Süreci Bugün Başladı!

Üniversiteye sözleşmeli personel alımı başvuruları Bugün ( 17 Ocak 2022 ) başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 31 Ocak 2022 tarihi saat 23:59 a kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını son başvuru gününe kadar sadece İnternet üzerinden kariyer adresinden gerçekleştirilecektir.

Başvuru Ekranı: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

25 Sözleşmeli Perosnel Alımı Kadroları Nelerdir?

Söz konusu olan Üniversiteye 25 kişilik kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında, 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 10 Destek Personeli ( Temizlik Perosneli) ve 5 Büro personeli alımı yapılacak.

Adaylardan Aranan Başvuru Şartları Nelerdir?

Yukarıdaki lkadrolar için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca bunun dışında adaylardan 2020 yılı KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartları aranacak. 

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için özel olarak, Erkeklerde 170 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 31 yaşından gün almamış olmak, ve 5188 sayılı kanundaki belirtilen şartların sağlanıyor olması gereklidir.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim