Afyon Kocatepe Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilan ile Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda sözleşmeli personel alımı yapacak. KPSS Puanı ile yapılacak alımlarda en az lise seviyesindeki puan türü kullanılacak. Başvuru için gerekli şartlar ve detayları sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR BELLİ OLDU!

Afyon Kocatepe Üniversitesi 20 kişilik kadro için 3 Mühendis, 6 Tekniker ve 11 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. Alımlar mezuniyete göre ve KPSS Puanı ile yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Üniversite adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları ve ek olarak Eğitim ve KPSS niteliklerinin taşınması gerektiğini özellikle belirtti.Bu kapsamda,

2020 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise İçin P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak ve aşağıda tabloda belirtilen nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Üniversiteye başvurular 6 kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 19 Kasım 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını sadece Üniversiteye gerçekleştirecekler.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim