AFAD Personel Alımı başvuru süreci devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı ilanına göre AFAD Personel alımı için KPSS puanı ile veya KPSS siz alım yapılacak.

İçişleri Bakanlığına bağlı olan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 10 kişilik kadro ile Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar ve adaylardan aranancak şartları sizlerle paylaşıyoruz.

AFAD Personel Alımı Başvurusu Devam Ediyor!

AFAD Personel alımı başvuruları 18 Nisan 2022 tarihi ile başlamış olup hala devam etmektedir. Adaylar başvurularını en geç 27 Nisan 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylar başvurularını sadece Elektronik ortamda gerçekleştirecekler.

BAŞVURU ADRESİ: https://www.turkiye.gov.tr/afet-ve-acil-durum-yonetimi-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim

Başvuru Alınacak Sözleşmeli Personel Pozisyonları:

  • Kıdemli Uzman Yazılımcı: 3 Kişi
  • Kıdemli Sistem Uzmanı: 1 Kişi
  • Uzman Network Yöneticisi : 1 Kişi
  • Bilgi Güvenliği Uzmanı: 1 Kişi
  • İş Zekâsı Uzmanı: 1 Kişi
  • Uzman Veritabanı Yöneticisi: 1 Kişi
  • JAVA Yazılım Geliştirme Uzmanı: 1 Kişi
  • PHP Yazılım Geliştirme Uzmanı: 1 Kişi

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

İçişleri Bakanlığı AFAD personel alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak,

kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacaktır. Başvuru kılavuzundan tüm özel niteliklere ulaşabileceksiniz.

BAŞVURU KILAVUZU

AFAD Arama Kurtarma Teknisyeni Alımı Ne Zaman?

İçişleri Bakanlığı AFAD 2021 yılı arama kurtarma Teknisyeni alımı ilanından sonra adaylar yeni ilan beklemeye başladılar. Geçtiğimiz yıl alımlar Ekim ayı içerisinde yapılmıştı ve 2022 yılı da Eylül aylarında yapılması planlanıyor. Başvuru şartları hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-personeli-alimi/afad-68-ilde-1101-arama-ve-kurtarma-teknisyeni-alimi-sartlari-ve-maasi-nedir-h40476.html