Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ( ADÜ ) Personel alımı ilanı yayımladı. Az Önce Resmi gazetede 18 Mayıs 2023 tarihli yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Aydın Adnan Menderes Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak.

Başvuru Kontenjan Bilgisi Nedir?

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi toplamda 4 kişilik kadro için personel alımı ilanı yayımladı. Buna göre alımlar lise mezunu adaylar içerisinden olmak üzere;

  • 2 Bahçe Bakımı, Düzenlemesi ve Temizliği Perosneli,
  • 2 (Şoförlük- Dağıtım ve Taşıma personeli,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nedir?

Üniversite personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda özel olarak ise,

2022 yılında yapılan KPSS'den Lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak, 

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

Bahçe Bakım personeli için, Bahçe Bakımı, Düzenlemesi ve Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak.

Şoför alımı için, Şoförlük görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. D Sınıfı Sürücü Belgesine sahip olmak. (Eski E sınıfı sürücü belgesi).

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

ADÜ Personel alımı başvurusu için adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başladı. Buna göre en geç 15 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gereklidir.

Başvuru tarihleri: 18 Mayıs - 1 Haziran 2023

Başvuru Adresi:  Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim