Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ( ADÜ ) personel alımı için ilan yayımladı. Az önce gelmiş olan ilan ile Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 80 sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda alımlar lise, ön lisans ve lisans mezunu alım yapılacak olup KPSS Puan sıralamasına göre 4/b Sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 27 Hemşire,1 Teknisyen, 1 Büro Personeli, 7 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 15 Destek Personeli

Ön Lisans Mezunu: 2 Laborant, 4 Diğer Sağlık Personeli, 1 Röntgen Teknisyeni, 1 Sağlık Teknikeri, 1 Büro Personeli, 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

Lisans Mezunu: 1 Psikolog, 2 Fizyoterapist, 2 Ebe, 10 Hemşire, 1 Mühendis, 1 Büro Personeli,

Mülakat Yapılmayacak!

Üniversiteye yapılacak personel alımları 4/B sözleşmeli olarak gerçekleştirilecek. Bu yönde adaylara KPSS Puanı sıralaması ile yapılacak değerlendirmeye göre adaylara herhangi bir sözlü veya yazılı olarak sınav yapılmayacak. KPSS Puan sıralamasına göre gerçekleştirilecek atamalarda en yüksek KPSS puanına sahip olan adaylar atanacaktır.

Kimlerin Başvurusu Atama İçin Geçerli Sayılacak?

657 Sayılı DMK 48. maddesindeki nitelikleri taşıyan adayların başvuru için ilk adımı olacak. Bunun dışında adaylardan, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Vardiyalı çalışmaya engel herhangi bir durumu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak,

2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacaktır.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımları için Ayrıca:

Erkeklerde 175 ve Kadınlarda 165 cm boyundan kısa boylu olmamak, Özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak şartları aranacak.

Pozisyonuna Göre Özel Şartlar Nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye başvurular için takvim yayımlandı. Bu yönde başvuru süreci 4 Ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 18 Ocak 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlük Binası 3. Kat Personel Daire Başkanlığı Efeler / AYDIN adresine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru İstenecek Belgeler nedir?

BAŞVURU FORMU VE İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim