Adnan Menderes Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını bildirdi. İlana başvurular 28 Eylül 2020 tarihi ile başlamış olup artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru yapmış olan adaylar için ilan hakkında detayları aktaracağız.

74 Sağlık Personeli Alımı Yapılacak!

Adnan Menderes Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek için 60 Hemşire, 3 Sağlık Yeknikeri ve 11 Diğer Sağlık personeli alımı yapılacak. Alımlar 4/B kapsamında sözleşmeşi olarak yapılacak.

Başvurru Sürecinde Sona Geldik!

Adnan Menderes Üniversitesi 74 Sözleşmeli personel alımı başvuruları 28 Eylül 2020 tarihinde başlamış olup 15 günlük süre içerisinde sona ermektedir. Adaylar başvurularını en geç bu yönde 12 Ekim 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte üniversitenin personel daire başkanlığına yapılacaktır.

Kimler Başvuru Yapabilir?

Henüz başvuru yapmamış olan adaylar öncelikle 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında 2018 yılında yapılmış olan KPSS'den puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Adnan Menderes Üniversitesi Sözleşmeli personel alımı için başvurular 12 Ekim 2020 tarihinde sona erecek olup sonuçlar başvurunun bitmesinin ardından en geç 10 gün içerisinde açıklanacak. Bu kapsamda sonuçların 22 Ekim 2020 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. Bu yönde değerlendirmeler adayların KPSS puanı durumuna göre yapılacak olup en yüksek puandan başlanarak en düşüğe kadar değerlendirme yapılacak.

Adaylar sonuçlarını sadece www.adu.edu.tr adresinde açıklanacaktır.

Editör: TE Bilisim