Resmi Gazete'de 25 Mart 2020 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Adnan Menderes Üniversitesi bünyesi personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B maddesindeki niteliklere göre sözleşmeli olarak 108 kişilik kadro ile alım yapılacak. İşte kadro dağılımı ve detaylar şöyledir.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Adnan Menderes Üniversitesi bünyesine 108 kişilik boş kadro ile Eczacı, Psikolog, Diyetisyen, Hemşire, Sağlık Teknikeri ve Diğer Sağlık Personeli kadrolarına personel alımı yapacaklar.

Bu kapsamda lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden, 1 Diğer Sağlık Personeli, 7 Sağlık Teknikeri, 1 Diyetisyen, 2 Psikolog, 1 Eczacı ve 96 hemşire alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adnan Menderes Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 Sayıl ıDevlet memurları kanunun 48. maddesideki nitelikleri arayacak. İşte ilgili şartlar şöyledir;

- Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

- Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgidi olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

Üniversiteye yukarıdaki nitelikler dışında 

BAŞVURULAR:

Adnan Menderes Üniversitesi adaylardan özel olarak, 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Sınav tarihi itibari ile 18 yaşından gün almamış olmak ve alım yapılacak alanda eğitimini tamamlamış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

İlana başvurular resmi gazete'de yayımlandıktan sonra başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde yapılmış olması gereklidir. Bu yönde başvurular istenen belgeler ile birlikte Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Hastane Başmüdürlüğü, Kepez/AYDIN adresine şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim