Adıyaman Üniversitesi Personel alımı için Resmi Gazetede ilan yayımladı.Yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Adıyaman Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 38 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Lie, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylardan başvuru alınacak.

Ayrıca 657 Sayılı devlet memurları kanunun kapsamında 4/B fıkrasına göre Mülakatsız sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki başvuru şartları nelerdir? Kontenjan dağılımı nedir?

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Adıyaman Üniversitesi 38 kişilik kadro ile,

Lise Mezunu: 2 Basit Bakım personeli, 6 Temizlik Görevlisi,

Ön Lisans Mezunu: 1 Isıtma, 1 Şoför, 1 Motor Teknikeri, 1 Oto Tamircisi, 1 Patoloji Biyokimya, 1 Tıbbi Laboratuvar, 1 Nükleer Tıp, 1 Perfüzyon Teknikeri, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 6 Sağlık Teknikeri,

Lisans Mezunu: 4 Büro Personeli

Başvuru Genel Şartları Nelerdir?

Üniversite personel alımında adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar talep edilecek. Bunun dışında adaylardan,

Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık şartı olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkekler için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gereklidir.

KPSS En Az 50 Puan İle Personel Alınacak!

Adıyaman Üniversitesi 38 personel alımı Düşük KPSS Puanı ile gerçekleştirilecek. Bu yönde 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 50 puan almış olmak gereklidir.

Kadrosuna Göre Özel Başvuru Şartları:

Başvurular 15 Gün İçerisinde Yapılacak!

Üniversitenin başvurusu ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu kapsamda 23 Mart - 6 Nisan 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir.

başvuru için aşağıdaki belgeleri temin ederek üniversiteye şahsen başvuru yapılacak.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim