Kamu Kurum ve kuruşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere sözleşmeli personel alımı yapacaklar. Alımlar en az lise mezunu adaylar içerisinden yapılacak. İlanlar Aile Bakanlığının kamu adresi üzerinde yayımlanmış olup toplamda 285 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacak.

Bu kapsamda alımlar, Bakanlıklar ve Üniversiteler tarafından yapılacak olup ilanların detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktaracağız.

Kurumsal Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

Aile Bakanlığında yayımlanmış olan ilana göre Kurumsal olarak 80 Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Dışişleri Bakanlığına bağlı olan Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 80 kişilik boş kadro ile 58 Uzman Yardımcısı, 2 Avukat, 15 Büro Görevlisi ve 5 Sekreter alınacaktır. Alımlar KPSS puanı ile yapılacak olup en az lise, ön lisans ve lisans mezunu sözleşmeli personel alınacak. Başvurular en geç 17 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

4/B Sözleşmeli Personel Alımı İlanları:

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi: Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 3 kişilik boş kadro ile 1 Kıdemli Yazılımcı, 1 Tecrübeli Yazılımcı, 1 Tecrübeli Sistem Yöneticisi alımı yapılacak. Adaylardan başvuru için KPSS şartı aranacak. Başvurular en geç 11 Haziran 2021 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlan detayları için Buraya Tıklaynız.

Kültür ve Turizm Bakanlığı: Bakanlığa bağlı olan AYK bünyesine 15 kişilik boş kadro ile 5 Tashihçi, Mütercim Tercüman 1, Dizgi Operatörü 2, Büro Memuru 2, Programcı 5 olmak üzere toplamda 15 sözleşmeli Kamu Personeli Alımı yapılacak. İlanın detayları Burada

Dışişleri Bakanlığı: Bakanlık farklı başkonsolosluklarda görevlendirmek üzere sözleşmeli olarak Türk Uyruklu sözleşmeli sekreter alımı yapılacak.

Ankara Üniversitesi: Üniversiteye 119 kişilik boş kadro ile 90 hemşire, 2 Biyolog, 1 Çocuk Gelişimci, 2 Laborant, 5 Diğer Sağlık Personeli, 1 Diyetisyen, 1 Eczacı, 1 Fizyoterapist, 1 Psikolog, 15 Sağlık Teknikeri alınacak. Başvurular Lise, Ön Lisans ve Lisans kapsamında KPSS ile yapılacak. Başvurular en geç 17 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılacak. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Hacettepe Üniversitesi: 65 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Buna göre alımlar, Hemşire, Diyetisyen, Fizyoterapist, Sosyal Çalışmacı, Sağlık Teknikeri kadrolarında alım yapılacak. Sözleşmeli olarak yapılacak alım için başvurular en geç 14 Mayıs 2021 tarihine kadar yapılacaktır. İlan detayları için Buraya Tıklayınız.

YENİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA