Abdullah Gül Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazetede 28 Nisan 2023 tarihi ile yayımlanmış olan Personel alımı ilanına göre Abdullah Gül Üniversitesi 657 sayılı devlet memurları kanunun 4/B fıkrasına göre sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda alım yapılacak personel kontenjanları ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşacağız.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Gerçekleştiriliyor?

Lise Mezunu: 10 Destek Personeli, 2 Şoför, 

Ön Lisans Mezunu: 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

Lisans Mezunu: 8 Büro personeli, 

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Üniversiteye personel alımı için genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek" gibi şartlar aranacak.

KPSS Şartı ne Olacak?

İlgili kontenjanlar için adaylardan 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

Başvurular Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Üniversite personel alımı başvurusu ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular aşağıdaki bilgiler doğrultusunda yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 28 Nisan - 12 Mayıs 2023

Başvuru Adresi: https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim