Yıldırım Beyazıt Üniversitesi personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Yıldırım Beyazıt Üniversitesi bünyesine herhangi bir mülakat yapılmadan 32 Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. Başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından artık sona geldik. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Üniversiteye 60 KPSS Puanı İle, Ön Lisans ve Lisans mezunu 12 Büro personeli, 3 Tekniker, 2 Diğer Sağlık Personeli, 10 Sağlık teknikeri ve 5 hemşire alımı yapılacak.

Kimlerin Başvurusu Geçerli Sayılacak?

Başvuruda bulunmuş veya hala başvuru yapacak adaylar mutlaka 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları, KPSS'den 2020 yılı P93 veya P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Alım yapılacak alanlarda eğitimini tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartlarını taşıyan adayların başvuruları geçerli sayılacaktır.

Başvurular Sona Eriyor!

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru süreci 30 Eylül 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 14 Ekim 2021 tarihinde sona erecektir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını https://ilan.aybu.edu.tr/ web adresinden sadece online başvuru şeklinde yapılacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS (B) grubu (KPSS P3, KPSS P93) puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman, başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (on) iş günü içerisinde www.aybu.edu.tr internet adresinden ilan edilecektir.

Bu kapsamda 14 Ekim 2021 tarihinde sona erecek olan başvurular için sonuçlar 28 Ekim 2021 tarihine kadar başvuru sonuçlarının açıklanması beklenmektedir.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim