Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre Namım Kemal Üniversitesi bünyesindeki personel ekskikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtmişti. Ancak henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini bitimemiş olan adaylar için başvurularda son günlere gelindi.

Namım Kemal Üniversitesi bünyesine 45 Hemşire, 1 Laborant, 2 Diğer Sağlık Personeli, 4 Sağlık Teknikeri ve 3 Eczacı olmak üzere toplamda 56 kişilik boş kadro ile alım yapacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Namım Kemal Üniversitesi alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 50 puan almış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olmlu sonuç alabilmek ve Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar ilan için başvurularına ilanın yayım tarihi olan 18 Haziran 2018 tarihi itibari ile başladılar ve başvurularını en geç 02 Temmuz 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular Namık Kemal Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim