Üniversiteler personel alımı ilanlarını yayımladılar. Farklı alanlarda ve Üniversite birimlerinin hastanelerinde ve diğer bölümlerinde görevlendirilmek üzere 193 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Ayrıca Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden sözleşmeli sağlık personeli ve teknik personel alımı yapılacak.

İlanlar için başvurular Bugün 26 ocak 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yani 9 Şubat 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir.

193 Sözleşmeli Personel Alımı ilanları ve Detayları:

Sakarya Üniversitesi Personel Alımı:

Sakarya Üniversitesi 4/B sözleşmeli olarak, 80 Personel alımı yapacak. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezuniyet, olmak üzere farklı kadrolarda 80 Sözleşmeli personel alacak. Alım yapılacak kadrolar ise, Büro Personeli, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, İnşaat Mühendisi, Mimar, İnşaat Teknikeri, Teknisyen pozisyonlarında personel alımı yapılacak.

İLANIN DETAYLARI: www.isinolsa.com/images/upload/sakarya-universitesi-80-personel-alim-ilani.pdf

Giresun Üniversitesi Personel Alımı İlanı:

Giresun Üniversitesine 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında 4/B sözleşmeli olarak 21 personel alımı yapılacak. Kadın Erkek adaylar için KPSS şartı aranacak olup Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde puan almış olmak şatı aranıyor. Alım yapılacak kadrolar ise, Büro Personeli, Destek Personeli, Hemşire, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni ve Diğer Sağlık personeli kadrolarında personel alımı yapacak.

İLANIN DETAYLARI: www.isinolsa.com/images/upload/giresun-universitesi-21-sozlesmeli-personel-alim-ilani.pdf

Mardin Artuklu Üniversitesi Personel Alımı İlanı:

Mardin Artuklu Üniversitesi 2020 yılı KPSS puanına göre sözleşmeli personel alacak. Mülakat yapılmaksızın Üniversitenin farklı birimlerinde görevlendirmek üzere 36 Sözleşmeli personel alımı yapacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden Büro Personeli, Teknisyen, Mimar, Mühendis, Tekniker, Destek Personel, Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı yapacak.

İLANIN DETAYLARI: www.isinolsa.com/images/upload/mardin-artuklu-Universitesi-personel-alim-ilani.pdf

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü Personel Alımı İlanı:

Üniversiteye sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak. Farklı kontenjanlarda olmak üzere 7 kişilik boş kadro ile Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı yapılacak. Başvuru için 2020 veya 2021 yılı KPSS Puanına ihtiyaç vardır.

İLANIN DETAYLARI: www.isinolsa.com/images/upload/iuc-personel-al-m-ilani.pdf

Tekirdağ Namıkkemal Üniversitesi Personel Alımı İlanı

Üniversiteye bünyesine farklı alanlarda sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar 49 kişilik kadro ile lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Alım yapılacak kadrolar ise, Destek Personeli, Temizlik Personeli, Koruma ve Güvenlisi alımları yapılacak.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/namik-kemal-universitesi-49-sozlesmeli-personel-alimi-ilani-2022-h41198.html