Üniversitelere Personel Alımı ilanları yayımlandı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre Üniversite hastanelerinde çalıştırılmak üzere 290 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli Personel Alımı yapılacak. En az lise mezunu personel alımı için adaylardan bazı nitelikler talep edilecek.

Belirli eğitimini almış olan Sağlık Personelleri öncelikle Sağlık Bakanlığında çalışmak ister. Ancak özel hastanelerde ve Üniversite hastanelerinde görev almak isteyen adaylarda Sözleşmeli olarak çalışmayı tercih eder ve Üniversitelerin ilanlarını araştırmaya başlarlar.

Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak siz değerli adaylarımız için Üniversite personel alımı ilanlarının hepsini tek sayfaya toplayarak sizlerle paylaşacağız. Hastane Personeli Alımı için adaylardan talep edilen başvuru şartları, Alım yapılacak kadrolar ve diğer bilgiler şöyledir;

Alım Yapılacak Kadrolar Nelerdir?

Üniversite Hastanelerinde görevlendirilmek üzere Hemşire, Diğer Sağlık Personeli, Ebe, Diyetisyen, Röntgen Teknisyeni, Laborant, Sağlık Teknikeri, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Büro Görevlisi alınacak.

Hangi Üniversitelere Personel Alımı Yapılacak?

  • Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi,
  • Boğaziçi Üniversitesi,
  • Kırıkkale Üniversitesi,
  • Düzce Üniversitesi,
  • Bülent Ecevit Üniversitesi,

BAŞVURU ŞARTLARI NE OLACAK?

Üniversitelere personel alımı başvuruları için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacak.

Ayrıca,

- Nöbet usulü veya gece çalışmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak.

- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- Lisans mezunları için; 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P3 puanına sahip olmak. Ön Lisans mezunları için; 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P93 puanına sahip olmak. Ortaöğretim Mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSS P94 puanına sahip olmak.

- Başvurulacak unvan için “Aranan Nitelikler” başlığı altında belirtilen şartları sağlamak.

- Sıralamaya esas olan, KPSS puanlarının eşit olması halinde; adaylardan mezuniyet notu yüksek olan, mezuniyet notunun eşit olması halinde ise mezuniyet tarihi eski olan, mezuniyet tarihinin de aynı olması halinde, yaşı büyük olandan başlanarak sıralama yapılacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Üniversite hastanelerine personel alımları için başvurular başladı. Üniversiteler başvurularını Resmi Gazetede yayımlanan ilan tarihi ile başlatır. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmekte olup 15 gün sonunda başvurular alınmamaktadır. Bu kapsamda başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıları kullanarak başvurularını yapabilirler.

Bülent Ecevit Üniversitesi En Az Lise Mezunu 36 Sağlık Personeli Alımı İlanı

Düzce Üniversitesi Lise Mezunu Hemşire Alımı İlanı Yayımlandı!

Boğaziçi Üniversitesi 25 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Yapıyor!

Kırıkkale Üniversitesi 132 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alıyor! Lise, Ön Lisans ve Lisans

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 91 Sağlık Personeli Alımı Yapıyor! Kadro ve Şartlar Nedir?

Editör: TE Bilisim