Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre 4 farklı üniversite bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak üzere alım yapacaklar. Buna göre Ankara üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Yıldız Teknik üniversitesi ve Gaziantep üniversitesi toplamda 123 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacaklar.

Adaylardan bazı nitelikler aranacak ve bu nitelikleri taşıyan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından almış oldukları puan durumuna göre sıralama yapılacak ve sıralam sonucuna göre adayların yerleşmek işlemi yapılacak. Ankara üniversitesi 6, Gaziantep üniversitesi 54, Eskişehir Osmangazi üniversitesi 55 ve Yıldız Teknik üniversitesi 8 olmak üzere toplamda 123 personel alınacak.

ADAYLARDAN ARANAN BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Başvuru yapacak adaylardna, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Alım yapılacak pozisyona göre belirtilen eğitim seviyesini tamamlamış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

İlgili üniversitelere başvuru yapacak adaylar için başvuru süreci başladı! Başvurular ilanlar yayımlandıktan sonra 15 gün içerisinde sona erecek olup adaylar başvurularını üniversitenin istediği başvuru belgeleri ile birlikte İlgili üniversiteye şahsen yapılacaktır. Üniversitelerin ilanlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Ankara Üniversitesi İlanı

Gaziantep Üniversitesi İlanı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlanı

Yıldız Teknik Üniversitesi İlanı