Gününü Kamu ilanları yayımlandı. Resmi Gazete'nin 12 Ocak 2022 tarihli yayımladığı personel alımı ilanına göre 4 farklı üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere ilan yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre 4 farklı üniversiteye Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak. Bu yönde Üniversiteler 230 kişilik kadro ile ilan yayımlamış olup ilanlar hakkında detayları İşin Olsa ekibi üzerinden öğrenebilirsiniz.

12 Ocak 2022 Yayımlanan Personel Alımı İlanları ve Detayları:

Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre 4 Üniversiteye 230 Personel alımı ilanı yayımlandı. Bu kapsamda;

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ( DPÜ ):

Üniversiteye 100 kişilik kadro ile farklı alanlarda personel alımı ilanı yayımlandı. Bu kapsamda 100 kişilik kadro ile 25 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Şoför, 50 Temizlik Görevlisi, 15 Aşçı, 5 Basit Bakım personeli alımı yapılacak. Başvurular Lise mezunu adaylar içerisinden yapılacak olup 2020 yılı KPSS'den P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Kadro Dağılımı ve Özel Şartlar: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/dpu-sozlesmeli-100-destek-personeli-ve-guvenlik-gorevlisi-alimi-h41105.html

Pamukkale Üniversitesi:

657 Sayılı Devlet Memurları kanun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında olmak üzere 4/B sözleşmeli olarak personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında olmak üzere, Hemşire, Teknisyen, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Laborant, Sağlık Teknikeri, Eczacı, Mühendis, Avukat pozisyonlarında gerçekleştirilecektir. Başvuru için 2020 yılı KPSS'den P94, P93 ve P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacak.

İlanın Detayları ve Kontenjan Dağılımı: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/pamukkale-universitesi-hastane-ve-rektorluge-110-personel-alimi-h41106.html

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi:

Üniversite bünyesindeki eksikliği gidermek üzere Ön Lisans ve Lise mezunu adaylar içerisinden personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda alımlar, Büro Personeli, Teknisyen, Şoför, Bahçıvan, Temizlik Personeli ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarında personel alımı yapacak. Kadın erkek adaylar başvuru yapabilecekler.

İlanın Detayları ve Tam Metni Burada

Marmara Üniversitesi:

Sözleşmeli bilişim personeli alanında alım yapılacak. Yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Marmara Üniversitesi bünyesine yüksek maaş ile çalışacak personel alımı yapacağını bildirdi. Alımlar, 1 Yazılım Proje Yöneticisi, 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Kıdemli Ağ Uzmanı ve 1 Sistem Uzmanı kontenjanlarında yapılacak. Tam zamanlı çalışma süresi ile gerçekleştirilecek alımlarda KPSS Puanı ile veya KPSS puanı olmaksızın alım yapılacak.

İlanın Detayları Burada

Editör: TE Bilisim