Türkiye genelindeki Şeker Fabrikalarına Lisans mezunu 150 işçi, önlisans mezunu 260 ve lise mezunu 1090 işçi için istihdam gerçekleşecek.

Türkiye İş Kurumu üzerinden Şeker Fabrikalarına 1500 işçi alımı yapılacak. Buna göre Türkiye İş Kurumu üzerinden başvurular 6 Ocak 2020 tarihinde tamamlandı. Farklı eğitim düzeylerindeki personel alımları için detaylar şu şekilde;

KURA VE MÜLAKAT YAPILACAK;

Kamu Personeli Seçme Puanı Üzerinden en az 60 ve üzeri puan alan adaylar 410 kişilik önlisans ile Lisans bölümlerinin başvuru yapabileceği kadrolara başvurularını tamamladı. Eğitim düzeyinde en az lise mezunu adaylar için ise 1090 kadro ayrılmıştı. Adaylar lise ve dengi okullardan mezun olanlar için 220 kişilik kadroda meslek liselerin bölümlerinden mezunlar için ise 870 kişilik kadroya atanmak üzere başvuru yaptı. Lise mezunlarının yaptığı başvurularda adaylar için sözlü sınav uygulanacak.

1500 İŞÇİ ALIMI BAŞVURU SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İŞKUR Üzerinden yapılan başvuruların ardından noter kurası 21 Ocak tarihinde yapılacak. Bu tarih öncesinde Türkiye İş Kurumuna yapılan başvurular açıklanacak. Buna göre başvuru sonuçları için Türkiye Şeker Fabrikaları resmi internet sitesi üzerinden adaylara duyurulacak. Adaylar resmi açıklamaları takip etmeleri gerekmektedir. Diğer yandan işin olsa sitesi üzerinden de gelişmeleri an bean aktarmaya devam edeceğiz. Sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayınız.

Editör: TE Bilisim