Sağlık Bakanlığına 5 Bin 298 personel alımı yapılacak.

İŞKUR üzerinden yapılan başvuruların ardından Sağlık Bakanlığın personel ihtiyacının giderilmesi için çok sayıdaki personel alımına yoğun bir ilgi yaşandı. Adaylar İŞKUR'dan gelen açıklamanın ardından kura ile belirlenecek olan personel adaylarının isimlerini beklemeye geçti. 1.276 eski hükümlü ve 431 engeli personel alımı için kura sonuçları sorgulama işin olsa sitesinde olacak. Buna göre kazanan adaylar için evrak teslimi süreci başlayacak. İŞKUR 13 Eylül tarihinde açıkladığı başvuru sonuçları ile sağlık işçisi alımı için Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından iki liste açıkladı.

SAĞLIK BAKANLIĞI 5 BİN 298 PERSONEL ALIMI SONUÇLARI;

Başvuru listelerinde kuraya tabi olarak 4622788 No’lu temizlik görevlisi alımlarına başvuran adaylar çalışma ili olarak İstanbul, kuraya tabi kamu talebinde başvuranların 4610851 No’lu temizlik görevlisi alımlarına başvuru yapanlar için görev yeri Ankara olarak açıklandı. Sağlık Bakanlığı YHGM'den yapılan açıklamada başvuru listelerine e-şube üzerinden de erişebileceği belirtildi. Adaylar e-şubeye giriş için T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapmaları ardından başvurularım ekranına tıklamaları gerekmektedir.

Kura sonuçlarında adaylara herhangi bir tebligat yapılmayacaktır. Buna göre işin olsa ekibi olarak adaylara kura listesi sonuçlarını an bean duyurmaya devam edeceğiz. Kuraya katılacak olan aday sayısı da belli oldu Buna göre Ankara ili için 51 bin 767 kişi başvuru yaptı. İstanbul ili için ise 55 bin 538 aday başvuruda bulundu. Alımlarda Ankara 40, İstanbul 1433 olarak açıklandı.

Kura tarihi için belirtilen takvime göre 25 Ekim tarihinde saat 09:00 ile 18:00 saatleri arasında Ankara ilinde yapılacağı açıklandı. Detaylar hakkında anında bilgi almak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim