Sağlık Bakanlığı 5298 personel alımı için kura çekimine hak kazanan adaylar belli oldu. Ankara ve İstanbul için nihai listeler yayımlanırken diğer iller için listeler adayların İŞKUR sayfalarından öğrenilecek.

Normal, eski hükümlü, terör mağduru kadrolarında “temizlik görevlisi” olarak başvuran adayların başvuru sonuçları açıklandı. İŞKUR sitesinden yayımlanan listeler şuan için sadece Ankara ve İstanbul bulunuyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI BAŞVURU SONUÇLARINA NASIL ULAŞILIR?

İŞKUR üzerinden temizlik görevlisi kadrosuna başvuran adaylar sadece İstanbul ve Ankara için listelere açık ulaşabiliyor. Bunun dışında adaylar https://esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden kullanıcı adı ve şifreleri veya e-Devlet şifreleri üzerinden kullanıcı panellerine girmeleri gerekiyor.

Kullanıcı girişi yapan adaylar işlemler menüsünden “İŞ BAŞVURULARIM” bölümüne tıklayarak isimlerinin nihai listede yer alıp almadıklarını kontrol edebilirler.

5298 PERSONEL ALIMI İÇİN KURA ÇEKİMİ 25 EKİM’DE YAPILACAK

Sağlık Bakanlığı işçi alımları için kura çekimi 25 Ekim Perşembe günü yapılacak. 5298 personel alımı kura çekimi sonuçlarını web sitemizden takip edebilirsiniz.

ANKARA VE İSTANBUL NİHAİ LİSTELERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN