Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT Gişe memuru, büro memuru ve dağıtıcı gibi pozisyonlarda çok sayıda memur alımı yapacak. Bilindiği gibi yoğun bir başvurunun yaşandığı PTT personel alımlarında yazılı sınav Gazisem tarafından tamamlandı! Adaylar işin olsa sitemize ileti ve sözlü olarak PTT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak diye sormaktalar. 5 Bin memur alımı yazılı sınav sonuçlarının ne zaman açıklanabileceğini ve sınav ile ilgili detayları aktarıyoruz.

PTT 5 BİN PERSONEL ALIMI

PTT idari hizmet sözleşmeli personel çalıştırılması hakkında yönetmelik kapsamında yapılan yazısı sınavı 12 Ağustos tarihinde tamamlandı. Gazi Üniversitesi sınav merkezi olan GAZİSEM tarafından yapılan sınavın sonuçlarında başarılı olan adaylar PTT personel olmayı hak kazanacaklar. Bazı pozisyonlarda yazılı sınav ile birlikte uygulanacak olan sözlü sınavın ne zaman yapılacağını diğer haberimizde paylaşacağız. Bununla birlikte, gişe memuru, postacı, büro personeli kadrolarında başvuru yapan adaylar sözlü sınav olmadan hak kazanacakları kadrolarda yazılı sınavı yüksek puan ile sonuçlandırmaları büyük önem taşımakta.

PTT YAZILI SINAV NE ZAMAN AÇIKLACAK?

PTT yazılı sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili herhangi bir takvim belirlemedi. Bununla birlikte PTT insan kaynakları sitesi üzerinden yazılı sınav sonuçlarının açıklanacağı duyuruldu. Sınav sonuçlarını işin olsa sitesinde açıklanır açıklanmaz ziyaretçilerimize duyurucağız. Bunun için işin olsa sosyal medyadan takip etmeyi unutmayın. Ayrıca mobil uygulamalardan anlık bildirim almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanacak uygulamamızı indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim