Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) şubeleri için personel alımına yönelik yapılan sınav rekor katılım ile sağlandı. 2018 senesiyle birlikte PTT şubelerine yeni personellerinin katılımıyla daha enerjik bir ekip oluşturmayı hedefleyen PTT şubeleri, bu alımların tamamlanması için gözleri girilen sınav sonuçlarına çevirdi. Gişe memuru, büro memuru ve dağıtıcı bir çok pozisyonlarda öncelik olmak ile birlikte birbirinden farklı bir çok pozisyon alımı için yapılan sınav toplamda 17 ana merkezde gerçekleştirildi. PTT sınav sonuçlarının ay sonuna kadar açıklanacağı tahmin edilirken, resmi hesaplardan herhangi bir açıklama gelmedi.

PERSONEL ALIMI İÇİN GEREKEN BARAJ PUANI

PTT tarafından düzenlenen ve personel alımın etkilenilecek sınavdan en az 70 puan alan adaylar;

Avukat, Mimar, Mühendis, PTT Uzman Yardımcısı ile Tekniker gibi pozisyonlara başvuru yapabilecekler.

PTT personel alım sınavından en az 60 puan ve üstü alan kişiler;

Sigortacılık, Gişe ve Büro Görevlisi, Pazarlama, Lojistik, PTT şubelerinde çalışan firma elemanları, Dağıtıcı elaman gibi açık pozisyonlara başvuru yapabilecekler.

Personel alımlarda etkili olacak yazılı ve sözlü sınavların sonucunda PTT’de çalışmaya hak kazanan kişilerin, girdikleri sınavların ilan edildiği tarihten itibaren en geç 1 sene içerisinde belirli dönemler halinde çalışmaya başlayacaklar.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA HABERDAR OLMA:

Sonuçlar açıklandığında sizler le paylaşacağız. Ancak anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek sonuçlar açıklandı tarzında bildirim alabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.