Kamu kurumlarında memur olarak görev yapmak isteyen ön lisans mezunu ve mezun durumunda bulunan milyonlarca aday 4 Kasım tarihinde girmiş oldukları 2018 KPSS sınavının tamamlanması ile sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmekteler.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinden yapılan açıklamalarda Önlisans KPSS sınavının 81 il merkezinde sınavın tamamlanmasının ardından sınav kitapçığını görüntüleme işlemlerinin devam ettiği belirtildi. Adaylar KPSS sınav sonuçlarını ne zaman öğrenecekleri ise ÖSYM sınav takviminde yer aldı.

ÖNLİSANS KPSS SONUÇLARI;

2018 ÖSYM sınav takvimine göre KPSS sınav sonuçları 24 Kasım tarihinde açıklanacak. Milyonlarca memur adayı heyecanla sonuçların açıklanmasını ve merkezi atamalar ile tercihlerin alınmasını istemekte. Yüksek puan alan adayların hayalindeki göreve atanabilmeleri için Önlisans KPSS sınav sonucunun açıklanmasıyla yapılacak olan tercihleri beklemeleri gerekecek. Adaylara an bean gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Bunun için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim