Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığından az önce gelen duyuruya göre 7 Kasım 2020 tarihinde adaylara uygulanmış olan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavına ait sonuçlar açıklandı. Adaylar sonuçları ÖSYM resmi İnternet adresi üzerinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecekler.

2020 İSG SONUÇLARI AÇIKLANDI!

07 Kasım 2020 tarihinde uygulanan 2020 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavına (2020-İSG) ait madde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış, itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olup “A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Testi Temel Soru Kitapçığında yer alan 41 numaralı sorunun” iptal edilerek değerlendirme dışı bırakılmasına karar verilmiştir. Böylece, 2020-İSG Sınavı değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 08 Aralık 2020 tarihinde saat 16.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilirler.

2020-İSG Sınav Sonuçları

CEVAP KAĞITLARI VE ANAHTARIDA ERİŞİME AÇILDI!

07 Kasım 2020 tarihinde uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2020-İSG) adaylarının cevap kâğıtlarının görüntüleri ve cevap kâğıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları ve soruların doğru cevapları, sınava giren adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 08 Aralık 2020 tarihinde saat 16.45’ten itibaren 10 gün süreyle erişime açılmıştır.

Editör: TE Bilisim