Orman Genel Müdürlüğü her sene personel alımı yapmaya devam ediyor. Buna göre sadece bu bakanlıklara çalışma olanağı olan ve atama bekleyen adaylar maduriyetlerini sosyal medya aracılığı ile duyurmaya çalışıyor. Ancak söz konusu Bakanlığın yaptığı işler kısıtlı ve genel olarak orman ile ilgili olduğu için alımlarda buna göre yapılmaktadır. Söz konusu Orman Genel Müdürlüğünden yapılan açıklama ile 119 memur alımı için girilen sınavın sonuçlandığı belirtildi.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacaktı

Orman Genel Müdürlüğünden yayımlanana bildiri ile alınacak olan personellerin Orman Muhafaza Memuru olarak görev yapacağı bilinmekteydi. Adaylar Antalya, Bolu ve Kastamonu şehirlerinde 16 Ağustos ile 20 Ağustos 2016 tarihleri arasında sınavlara katıldı. Bugün yapılan açıklama ile Orman Genel Müdürlüğü bu sınavlara giren adayların sonuçlarını açıklayarak kimin asil listede kimin yedek listede olduğunu ilan etti.

İsmi asil listede olan adayların 26 Eylül 2016 ve 5 Ekim 2016 tarihleri arasında istenen belgeler ve evraklar ile şahsen Orman Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Kadro İşleri Şube Müdürlüğüne teslim etmesi gerekmektedir. Söz konusu şube müdürlüğünün adresi yazının sonunda detaylı olarak belirtilmiştir. Asil listede olup başvuru yapmayan adayların yerine Orman Genel Müdürlüğü yedek listede ki adayları alacak.

Adres: Beştepe Mahallesi Söğütözü Caddesi No:8/1 06560 Yenimahalle / ANKARA
Editör: TE Bilisim