Orman Genel Müdürlüğü ( OGM ) 02 Temuz 2019 tarihinde resmi internet sitesi üzerinde farklı kadrolardan oluşan kadrosu ile Unvan değişikliği sınav ilanı yayımlamıştı. Toplamda 747 kişilik kadrosu ile unvan değişikliği yapacağını belirtmişti. 

Ancak OGM 06 temmuz 2019 tarihi itibari ile resmi internet sitesinde yeni bir duyuru yayımlayarak söz konusu unvan değişilkiği sınavında Mühendislik kadrosunda değişiklik yaptığını belirtti ve Ek-2 de ğişiklik yaptı.

OGM DUYURUSU:

Genel Müdürlüğümüzün ihtiyaçları doğrultusunda 02.07.2019 tarihinde yayımlanan “2019 Yılı Unvan Değişikliği Sınav İlanı”nda yer alan “Orman Genel Müdürlüğü Unvan Değişikliği Sınavı İçin Açılan Kadrolar Ve Mezun Olunan Bölümler” başlıklı EK_2’nin Teknikerlik Kadrosunun alt başlıkları;

Yükseköğretim Kurulunda (YÖK) yer alan Teknikerlik Bölümleri ile alakalı Meslek Yüksek Okullarının Güncel Listesi ile birlikte Genel Müdürlüğümüzce ihtiyaç duyulan Kadrolar ile alakalı bölümlerin eski ve yeni adlarında oluşan değişiklikler de dikkate alınarak 02.07.2019 tarihli ilanımız ekinde yer alan EK-2 güncellenmiştir.

Başvuruda bulunacak olan Tekniker adayların bu hususa dikkat etmeleri önemle ilan olunur.

İşte Değiştirilen Ek-2 dosyasını incelemek için Buraya Tıklayınız.

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİNE TABİİ OLACAK KADROLAR:

a) 1 ila 8 derece arası 380 Adet Mühendis

 b) 1 ila 8 derece arası 5 Adet Mimar,

c) 1 ila 7 derece arası 4 Adet Mütercim,

d) 1 ila 9 derece arası 358 Adet Tekniker,

Editör: TE Bilisim