MTSKS-4 sınavı tamamlandı. ve adaylar sınav sonuçlarını bekliyor!

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Merkezi trafikte araç kullanmak isteyenlere yönelik olarak yılda birden fazla ehliyet sınavı düzenlemekte. Her yıl onbinlerce yeni sürücü adayı bu sınava girerek, yazılı sınavdan başarılı olmaları halinde uygulama sınavına tabi tutulmakta ve araç kullanım sertifikası ile ehliyet alabilmekteler.

MEB ehliyet yazılı sınavı geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Adayları 2018 yılı dördüncü sınavı olan ehliyet sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merakla sormaktalar.

MTSKS-4 sonuçları ne zaman açıklanacak?

MTSKS-4 sınavı sonuçları içim Milli Eğitim Bakanlığından yapılan sınav takvimine göre sonuçların 1 Kasım tarihinde açıklanması bekleniyor. Buna göre T.C: Kimlik numarası ile sorgulama ekranından yazılı sınavdan alınan sonuçlar öğrenilecek ve kazanan adaylar için uygulama sınavı düzenlenecek. MTSKS-5 sınavı ne zaman yapıalcak belli oldu. Buna göre 22 Aralık tarihinde yapılacak olan sınava 13 Kasım-29 Kasım tarihleri arasında başvuru alınacak. 2018 yılı son MTSKS sınavı ise 3 Ocak perşembe günü açıklanacak. Özel Motorlu Taşıtlar Sürücü Sınavı açılanır açıklanmaz duyuracağız. İşin olsa mobil uygulamasını indirerek gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA