Korona virüsüne yönelik alınan önlemler genişlemeye devam ederken hafta sonları sabah saat: 10.00'a kadar vatandaşlar bilindiği üzere sokağa çıkamamaktadır. Buna göre gelen yasaklar bazı sınavlara denk geldiğinden dolayı bu sınavlar ertelenecek mi, yapılacak mı büyük bir merak ile beklenirken kurumlardan açıklamalar gelmeye devam ediyor. Buna göre önümüzdeki gün yapılacak olan Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları direksiyon eğitimi, SRC sınavı ve iş makineleri kursu eğitimi sınavı yapılacak mı?

MEB Sınavlar Yapılacak Mı Duyurdu!

Buna göre Milli Eğitim Bakanlığının gözetiminde ve onayında yapılmakta olan Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursları direksiyon eğitimi, SRC ve iş makineleri eğitim kursu sınavları hafta sonu saat: 11.00 randevusundan başlayarak akşam saat: 20.00 randevusuna kadar yapılacak. Bu saatlerde arasında tüm sınavı olan adayların sınavları gerçekleştirilecek ve bu saatler haricinde başka bir sınav yapılmayacak.

Saat: 11.00 - 20.00 surlarında sınavlar düzenlendikten sonra sınavı yeni biten adayların, gözetmenlerin ve müfettişlerin evlerine gidişleri sırasında her hangi bir cezai işlem yememesi için yasaklardan muaf olunacak. Yani sınavdan saat 20.00'da çıkan adaylar evlerine otobüs ya da şahsi araçları ile yasaklardan muaf şekilde gidebilecektir.