İçişleri Bakanlığından son dakika personel alımı mülakat yerleri açıklaması geldi.

İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra birimlerinde görevlendirilmek üzere yapılacak olan 1.117 memur alımında başvuruların tamamlanması ile yapılan başvuru evrakların teslim edilmesinin ardından yeni bir duyuru daha yapıldı. Buna göre İçişleri Bakanlığı personel alımı mülakat sınavına girmeye hak kazanan adayların listesini paylaştı. Mülakat sınavına girecek olan adayların sınav tarihi ve sınav saati de belli oldu.

Sözleşmeli Bin 117 memur alımı için adaylara yapılan duyuruda Bakanlık taşra teşkilatı, Valilik Kaymakamlık il ve ilçe nüfus müdürlüklerinde görev alacak olan 4/B sözleşmeli büro personeli giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların il bazındaki listeleri belli olduğu belirtildi.

KPSS P3 sıralamasına göre yapılan katılım listesinde ismi bulunan adaylar sözlü sınava girebilecekler. Buna göre adaylar aşağıdaki bağlantıdan sonuçları öğrenebilirler.

SINAVDA HANGİ BELGELER İSTENECEK?

Adayların sözlü sıanva gelirken yanlarında onaylı kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport geçerliliği devam eden) herhangi birini yanlarında bulundurması istenildi.

Ön lisans mezunu sözlü sınav yer ve tarihi

Lisans mezunu sözlü sınav ve tarihi

Editör: TE Bilisim