İçişleri Bakanlığı sözleşmeli avukat sözlü sınav sonuçları açıklandı. Kurumun internet sitesinden yapılan açıklamadan taşra ve merkez teşkilatında görevlendirilecek personellerin listesi yer aldı. Adaylar aşağıdaki listeden sonuçlarını kontrol edebilirler.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

İçişleri Bakanlığı sözleşmeli avukat pozisyonu için 30 kişilik alım yapacağını duyurmuştu. Tamamlanan mülakatların ardından beklenen sözlü sınav sonuçları açıklandı. Bakanlık Hukuk Müşavirliği ve valiliklerde görev yapacak personellerin KPSS ve başarı puanlarının yer aldığı listede 92 adayın bilgileri yer alıyor. Sonuçlara göre adaylardan 16’sı sınava katılmazken diğer adayların puanları da başarı puanına göre sıralandı.

Duyuruda; “Kesin olmayan giriş (sözlü) sınav sonuçlarına itirazlar; itirazda bulunulan hususun belgelendirilmesi şartı ile 26-28 Eylül 2018 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde ilgili sınav kuruluna bizzat veya faks (0312 425 61 30) yolu ile yapılacaktır. 28 Eylül 2018 tarihi mesai bitiminden sonra Bakanlığımız evrak kaydına veya faksına gönderilen itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.” ifadelerine yer verildi.

İçişleri Bakanlığı sözleşmeli avukat sözlü sınav sonuçları için TIKLAYIN