Hazine ve Maliye Bakanlığı her sene memur alımları yapmaya devam ederken bu sene de alım için müjdeli haber geldi ve ilan çıkıldı. Buna göre Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda bünyelerine bağlı olan Gelir İdaresi Başkanlığı kurumu için 1.000 memur alımı yapılacağı belirtildi. Alım yapılacak olan memurlar gelir uzman yardımcısı pozisyonunda görev yapacak olup adayların sınava girmesi ve sınavdan uygun puan alması gerekmektedir. Normal şartlarda sınav 12 Aralık tarihinde yapılacaktı ancak sınav ertelendi. 1.000 GUY memur alımı sınavı ne zaman yapılacak sınavın hangi tarihte yapılacağı belirtildi mi? İşte size resmi ilanı paylaşıyoruz.

Sınav Ertelendi Duyurusu

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile "27.10.2020 tarihli ve 31287 sayılı Resmi Gazete'de aslına uygun olarak yayımlanan ilanımızda; -"Giriş sınavının yazılı bölümü 12 Aralık 2020 Cumartesi günü saat 10.00'da Ankara'da yapılacaktır." ifadesi, -"Başkanlığımızca 12 Aralık 2020 tarihinde yapılacak olan Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavının yazılı bölümü, Covid-19 salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sınavın yapılacağı tarih Başkanlığımız internet sitesinde (http://www.gib.gov.tr) daha sonra duyurulacaktır." olarak düzeltilmiştir.

İlan olunur." şeklinde düzenlendi. Sınavın ne zaman yapılacağı henüz belli olmadı ancak önümüzdeki haftalarda covid-19 tablosuna yönelik incelemeler yapılacak ve Sağlık Bakanlığı onayı ile alım gerçekleştirilecek.

Editör: TE Bilisim