Gençlik ve Spor Bakanlığına çok sayıda personel alımı için yeni bir açıklama yapıldı. Bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden yapılan son dakika açıklamasına göre, Teftiş Kurulu Başkanlığı, Spor Genel Müdürlüğünün personel alımı için daha önce gerçekleştirdiği yazılı ile sözlü sınav sonuçlarını açıkladı. Buna göre Spor Genel Müdürlüğüne antranör alımı, spor uzmanı alımı ile müfettiş yardımcısı alımları için 3 bin 200 personel kesin ve yedek adayların listeleri belli oldu.

SPOR UZMANI VE ANTRENÖR ALIMLARI BAŞVURU SONUÇLARI;

Bakanlığın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 18 Mayıs ile 4 Haziran tarihlerinde gerçekleşen yazılı sözlü sınavları sonuçlarına göre sözleşmeli olarak istihdam edilecek olan spor uzmanı ve antrenör alımı başvuru sonuçları e-devlet üzerinden öğrenilebilecek. Yazılı sınavlar daha sonra açıklanacak.

MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALIMI SONUÇLARI;

Yazılı sınavı 16 Aralık tarihinde yapılan sözlü sıanvı ise 9 Nisan-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen müfettiş yardımcısı sınavının sonuçlarına göre yeden ve asıl olarak atanmaya hak kazanan adaylar liste halinde açıklandı. Sonuçları aşağıdaki linki tarayıcıdan açarak öğrenebilirsiniz.

Sonuçlar: https://goo.gl/9aNKZb

Editör: TE Bilisim