Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF Yaz Okulu Kayıtları Tarihi Belli Oldu;

Anadolu Üniversitesinde Açıköğretim sistemi ile öğrenimlerine devam eden yüzbinlerce öğrenci meslek yüksek okulu lisans bölümü öğrencilerinin sosyal medya üzerinden sesini duyurmaları sonucu yaz okulu yeniden açıldı. 2019-2020 eğitim ve öğretim dönemi yaz okulları kayıtları ne zaman başlayacak belli oldu. Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan duyuruya göre; İktisat, işletme, Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin kayıt işlemleri için ders seçim ve kayıt bedeli ödenmesi gerekmektedir.

AÖF yaz okulu kaydı ne zaman başlayacak? 20 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Açıköğretim yaz okulu kaydı ne zaman sona erecek? 28 Temmuz 2020 Salı günü 23:00’te sona erecek. Başvuru yapacak öğrencilerin ders seçimi yaptıktan sonra banka ödemeleri yapmaları halinde kayıtlarını tamamlanması gerçekleştirilecek.

KAÇ DERS SEÇİMİ YAPILACAK

En fazla 5 ders seçilebilecek. Ders seçimleri www.anadolu.edu.tr adresinden AÖF kayıt otomasyon sistemi aracıyla gerçekleştirebilecek. Öğrenciler bu aşamada ücretlerini yatırmadan önce ders seçme işlemlerini yapabilecekler. Ücret ödeme yaptıktan sonra herhangi bir ders ekleme ve çıkarma yapılamayacak.

4 ADIMDA KAYIT SÜRECİ;

1 DERS SEÇİMİ yapılması için Aöf ders seçime rkanından dersleri seçiniz.

2. ücret ödemesini gerçekleştirin

3 Otomasyondan kaydınızı kontrol edin

4 Ders kitaplarına Ekampüs'ten erişerek derslerinize başlayabilrisiniz.

HANGİ BANKALARDAN YAZ OKULU ÜCRETİ ÖDENEBİLİR?

Üniversitenin yaptığı açıklamaya göre Öğretim gideri ödemelerinin ATM’lerden kredi kartı ile ya da internet bankacılığı üzerinden Ziraat Bankası aracılığı ile gerçekleştirebilecek. Öğrenim gideri ödemesi 28 Temmuz 2020 saat 23.59 da sona erecek. 28 Temmuz günü kredi kartı ile ödeme işlemlerinde provizyon işlemler nedeniyle sorun yaşayabilirler. Bunun için bir gün öncesinden kredi kartı ile ödeme yapacak adayların işlemlerin tamamlanması önem arz edecektir.

AÖF şifre işlemleri için 0850 200 46 10 numarasından AÖF destek iletişim numarasını arayarak ya da açık öğretim AÖF bürolarından ya da www.anadolu.edu.tr Açıköğretim adresi üzerinden gerçekleştirebilecekledir.Öğrencilere ders kitabı verilecek mi? Ders kitabı ve içerikleri PDF formatında verilecek. e-kampüs üzerinden ders içeriklerine ulaşabilecek. Yaz okulu sınavına girecek öğrenciler bu sistem üzerindeki notlardan sorumlu olacaklar.

Yaz Okulu Kayıt kılavuzu

Editör: TE Bilisim