Anadolu Üniversitesinde açıköğretim sistemi ile öğrenimlerine devam eden 977 Bin 300 öğrenci bulunuyor. Buna göre Türkiye genelindeki illerde hem çalışarak hem öğrenimlerine devam eden yüz binlerce öğrenci Açıköğretim AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı sorusunu sormaktadırlar.

AÖF SINAV YERLERİ

AÖF 2020 güz dönemi sınavları 18 Ocak ile 19 Ocak tarihleri arasında tüm Türkiye genelinde yapılacak. Sınava çok az bir süre kaldı. Adaylar sınav giriş belgelerini ve sınava girecek oldukları sınav merkezlerini merak etmemdirler. Genelde sınav giriş belgeleri 5 gün öncesinden belli oluyor. Bu sebeple tahminlere göre 13 Ocak pazartesi günü Anadolu Üniversitesi Öğrencilerine ait ekrandan görebilecekler.

AÖF FİNAL SINAVI NE ZAMAN?

2019-2020 dönemli güz dönemi final sınavları için 12-19 Ocak tarihinde yapılacak sınavların ardından birinci dönem sona erecek. Bahar döneminde ise 18-19 Nisan 2020 tarihinde vize sınavları gerçekleştirilecek. 13-14 Haziran 2020 tarihlerinde ikinci dönem final sınavları olacak. Bilindiği gibi geçen yıl başlatılan sisteme göre öğrenciler artık yaz okulunda da ders alabilecekler. Yeni yılda yaz okulları için sınavlar 22-23 Ağustos tarihlerinde olacak. Sınava giriş belgelerinin yanında adaylar kimlik belgesi ile birlikte sınava girebilecekler.

AÖF GİRİŞ BELGESİ NASIL ÖĞRENİLECEK?

Sınav giriş belgeleri Anadolu Mobil uygulamasından görüntülenebilecek. Öğrenci otomasyonu olan aof.anadolu.edu.tr adresinden T.C. kimlik ve şifre ile giriş yaparak belgelerin çıktısı alınabilecek.