Açık öğretim sistemi ile öğrenimlerine devam eden yüz binlerce öğrencinin 27 Temmuz tarihinde girdiği aöf tek ders sınav sorularının ne zaman açıklanacağı en çok merak edilen sorular arasında yer almaktaydı. AÖF bu sene ilk defa yaz okulu getirmiş ve tek ders sınavını da yapılmıştı. Anadolu Üniversitesi Aöf mobil uygulaması üzerinden önemli bir gelişme yaşandı.

AÖF Tek Ders Sınavı Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı

İktisat, İşletme Fakülteleri ile Açık öğretim Öğrencilerinin 27 Temmuz cumartesi günü saat 15:00'da girdikleri sınavın ardından 28 Temmuz tarihi akşam saatlerinden itibaren Aöf resmi mobil uygulaması üzerinden kitapçığa erişebilecek. Buna göre yaz okulu için son gelişmeler neler?

AÖF Tek Ders Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Aöf sınavlarından sonra adayların en çok merak ettiği bu sorunun cevabı için Anadolu Üniversitesi herhangi bir takvim açıklamamaktadır. Fakat diğer sınavlarda en fazla 20 gün içerisinde aöf mobil uygulama üzerinden sonuçlar duyurulmaktadır.

AÖF Yaz Okulu Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

Yaz okulu sınavları 14 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 24 Haziran ile 5 Temmuz tarihlerinde yapılan kayıtların ardından adaylar sınav tarihini beklemeye başladılar. 47 gün sonra yapılacak olan sınav için adayların sınav merkezi tercihlerini öğrenci otomasyonu üzerinden 30 Temmuz tarihinde saat 23:59'a kadar yapmaları gerekmektedir. Bazı öğrenciler, üç ders sınavına girmeye hak ederken yaz okuluna girmeyi tercih edebildiler. En fazla 5 dersin seçilebildiği yaz okulunda 5 ders alan öğrencinin kayıt ücreti 220,00Tl olarak hesaplandı. 14-15 Eylül tarihinde yaz okulu tüm illerde gerçekleştirilecek.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim