Anadolu Üniversitesi, AÖF bahar dönemi final sonuçları ile final sınavı sorularının ne zaman açıklanacağı merakla sorulan sorular arasında bulunuyor.

25-26 Mayıs 2019 tarihlerinde Türkiye geneli il merkezlerinde gerçekleşen final sınavları sabah ve öğleden sonra olmak üzere dört oturumda tamamlandı. Buna göre dört yıllık iktisat ve işletme fakültesi ile iki yıllık açıköğretim fakültesinde öğrenimlerini gören on binlerce öğrenci bugün tamamlanan sınavların ardından sınav sorularının ve doğru cevapların açıklanmasını beklemeye başladı.

AÖF SINAV SORULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2018-2019 Eğitim ve öğretim dönemi aöf sınav soruları 27 Mayıs pazartesi günü açıklanması bekleniyor. Aöf sınav sorularının önceki dönem olduğu gibi aöf mobil uygulamasından açıklanarak adaylar duyurulması ardından web ortamında paylaşılması bekleniyor. Aöf sınav soruları nasıl öğrenilecek?

Adayların sınav sorularını öğrenebilmeleri için www.anadolu.edu.tr adresinden Anadolu eKampüs'e giriş yapmaları gerekmektedir. Girişler, T.C. ile şifre ile giriş yapılabilecek. Dersler alanında çıkmış sınav sorularını tıklamak ve 2018-2019-Dönem Sonu sınav bağlantısına tıklamak gerekmektedir. Adaylar A ve B türü kitapçık türlerinde de sınav sorularını ve doğru cevap anahtarını kitapçıktan erişebilecekler.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2019 yılı aöf dönem sonu sınav sonuçlarının açıklanması için Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde sınav sorularını açıklaması, sınav sorularına yapılacak itirazların değerlendirilmesi, sınav sorularının kesinleşmesinin ardından optiklerin okunması gerekmektedir. Daha önceki sınavlardan anlaşılacağı üzere, 15 gün içerisinde sonuçlar açıklanabilir. Gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim