Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları açıklandı! Sonuçlar nasıl öğrenilecek? AÖF mobil uygulaması ile Anadolu üniversitesi sonuç sorgulama ekranı haberimizde.

Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesinde öğrenimlerine devam eden on binlerce öğrenci için yeni gelişme yaşandı. 18 ile 19 Ocak 2020 tarihleri arasında sınav merkezlerinde gerçekleştirilen AÖF final sınavlarının sonuçları 15:30 saati itibari ile Anadolu üniversitesi sisteminde açıklandı.

AÖF SONUÇLARI AÇIKLANDI; İŞTE SORGULAMA EKRANI

2019-2020 Güz Dönemi Final sınav sonuçlarını öğrenmek için ekampüs.anadolu.edu.tr adresi üzerinden T.C: kimlik numarası ve öğrenci şifresi ile giriş yapılmalı. Ayrıca öğrenciler için oluşturulan AÖF mobil uygulamasından giriş yapmak ardından ilgili dönem altında yer alan sonuçları öğrenebilirsiniz.

Sonuçlar için tıklayın

KAYIT YENİLEME TARİHLERİ;

Anadolu Üniversitesi açık öğretim fakültesinde öğrenimlerine devam eden öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından ikinci dönem kayıt yenileme tarihlerini merak etmektedirler. AÖF 17 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında bahar dönemi kayıtlarının yenilenmesi için başvuruları alacak. Anadolu Üniversitesi ders seçimi ile öğrenci kayıt yenileme ücretleri bu tarihlerde gerçekleştirilecek. İsteyen öğrenciler için Anadolu aöf bürolarından kitaplarını teslim alabilecekler.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim