Ülkemizde imkanı olmadığı, çalışmak zorunda olduğu ya da puanı yetersiz olduğu ancak okuma hayali olduğu için eğitim görmek isteyen öğrenciler açıköğretimler aracılığı ile eğitim görmektedir. Buna göre Açıköğretim Üniversitesi güz dönemi sınav tarihlerinin ne olduğu ve ne zaman yapılacağı büyük bir merak ile beklenirken sonunda duyuru yapıldı. Peki açıköğretim üniversite güz dönemi sınavları ne zaman yapılacak? İşte üniversite tarafından yapılan resmi açıklamayı sizlere iletiyoruz.

Anadolu Üniversitesi Duyuru Yaptı

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan resmi açıklama da "Değerli öğrencilerimiz, Açıköğretim Sistemi güz dönemi dönem sonu sınavları 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyıl fark dersleri için 16-17-18 Ocak 2021, 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri için 23-24-25 Ocak 2021 tarihlerinde çevrim içi ortamlarda yapılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

İlgili tarihlerle birlikte İktisat ve İşletme fakültelerinin çevrim içi sınav yapacağı ve bu sınavların da hangi tarihlerde yapılacağı öğrenilmiş oldu. Diğer fakültelerin sınavlarının nasıl yapılacağı ve hangi tarihlerde yapılacağına yönelik bilgi edinmek için sitemizi veya hemen aşağıdan indirebileceğiniz mobil uygulamamızı takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim