Örgün öğrenim alternatifi olan Açık lise sınavları, AÖL sınavı 7 Aralık 2019 tarihinde Tüm ülke genelinde gerçekleştirildi. Buna göre AÖL sınav sonucu ne zaman açıklanacak? AÖL sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacak olan AÖL 1. dönem sınav soruları ve cevap anahtarı ayrıca AÖL sınav sonuçları için yeni gelişmeler. Sınav soruları nerede açıklanacak? Açık öğretim lisesi sınavlarına ait yeni açıklamalar Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesi üzerinden adaylara duyurulacak. 

AÖL SINAV SONUÇLARI

Adaylar MEB resmi internet sitesi üzerinden T.C. kimlik numarası ile öğrencilere daha önce verilen AÖL şifresi ile giriş yapmaları gerekecek. Ardından adaylar sınav sonuçlarını bu ekrandan öğrenebilecekler. 

AÖL 1. OTURUM SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI

Adaylar aolweb.aol.meb.gov.tr resmi internet sitesi üzerinden ders ve kredi bilgilerini kendilerine genel mesajları, dönem bilgilerini, ders seçim işlemlerini ve ders kitaplarını sınav sonuçlarını ve yeni güncel duyuruları bu erkandan öğrenebilecekler. MEB Açıköğretim listesi yanı sıra mesleki açıköğretim, ve AÖ imam hatip liseleri son olarak hayat boyu öğrenme sistemi ile öğrenim alanındaki uygulamaları yüz binlerce eğitim vermekte. Sınav soruları ve sonuçları ile ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Diğer yandan 8 Aralık pazar günü saat 09:00'da AÖL 2. oturum sınavı gerçekleştirilecek. Sınav giriş belgelerini yukarıda belirtilen internet sitesi üzerinden erişebilirsiniz.