Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile bugün adaylara saat: 10.00 itibari ile Yükseköğretime Geçiş Sınavı düzenlendi. Söz konusu YGS sınavına toplam da 2 milyondan fazla aday katıldı. Üç saate yakın süren sınavın sonucunda adaylar ÖSYM'nin resmi internet sitesini takip etmeye başladı ve cevap anahtarının yayımlanmasını beklemeye başladı.

İki milyon adayın merak ile beklediği YGS soru kitapçığı ve cevap anahtarı sonunda duyuruldu. İşte YGS soru kitapçığı ve cevap anahtarı

YGS Cevap Anahtarı

https://goo.gl/8lnKwq


Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi resmi internet sitesi aracılığı ile yukarıda ki linkten Yükseköğretime Geçiş Sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarını yayımladı. Adaylar tüm sorular ve cevaplara ulaşmak için yukarıda ki linki kontrol edebilir.

Link aracılığı ile ÖSYM adaylara PDF dosya sundu ve PDF dosya aracılığı ile soru ve cevap anahtarı ilan edildi. Bu ilan edilen soru ve cevap anahtar aracılığı ile adaylar kaç doğru ve kaç yanlış yaptığını öğrenerek yine YGS puan hesaplama robotları aracılığı ile adaylar YGS'den kaç puan aldığını öğrenebilir.
Editör: TE Bilisim