Polis Akademisi Başkanlığı 5. yedek sonuçlarını son dakika açıklamasıyla adaylara duyurdu. Buna göre 10 kişi daha yedek sıradan başvuru imkanı sağladı. Adaylar 6. yedek sonuçları ne zaman açıklanacağını merak etmeler.

İçişleri Bakanlığına Bağlı Polis Akademisi Başkanlığı polis adaylarını yakından ilgilendiren yeni bir duyuru açıkladı. PAEM 5. yedek sonuçları belli oldu. Bilindiği gibi 2019 yılında PAEM'e alınacak olan polis adayları için yedek kontenjanından istihdam edilecekler belirlenmeye devam ediyor. Sırada 5 yedek sonuçları vardı. 16 Ocak tarihli açıklamada kadın adaylar için yedek planlaması yapılmadığı ifade edildi.

6. YEDEK SONUÇLARI NE ZAMAN?

Yedek sıralamada 229. sıraya gelindi. Buna göre 4. yedek sırasında 219. sıradaki alınmıştı. Son alımda 10 kişi daha intibak eğitimi için çağırılacak. Buna göre 6. yedek sonuçları için adayların Polis Akademisi resmi internet sitesini takip etmeye devam etmeleri gerekli olacak.

Sonuçlar için https://www.turkiye.gov.tr/polis-akademisi-polis-akademisi-sinav-sonucu-sorgulama

Sonuçlarda ismi bulunan adayların 18 Ocak 202 tarihine kadar (en  geç) saat 17:00'a kadar Ankara Gölbaşı ilçesinde bulunan Polis Akademisi başkanlığı yerleşkesine müracaat etmeleri gerekiyor. Ayrıca intibak eğitimlerinde belirtilen kıyafetler ile gelmeleri istenilmektedir.