Polis Akademisi Başkanlığı az önce yayımladığı duyuruya göre polis adaylarını ilgilendiren açıklamalar yaptı. Yapılan açıklamalarda eğitim sonu sınav sonuçları açıklandı. Söz konusu duyurular PAEM, POMEM ve PMYO adaylarını ilgilendiriyor. Buna göre 06 Eylül 2020 tarihi ile Polis Akademisi Başkanlığından gelen duyurular şöyledir.

PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav Sonuçları

10 Temmuz 2020 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde yapılan PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav sonuçları açıklanmıştır.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

PMYO Eğitim Sonu Sınav Sonuçları

Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerinde eğitim-öğretim süresini başarıyla tamamlayıp, 04-05 Eylül 2020 tarihlerinde  yapılan polis memurluğu kadrosuna aday memur olarak atanacaklara uygulanan sınav sonuçlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

PAEM Mahkeme Kararı Gereği Yapılan Eğitim Sonu Sınavı Sonuçları

Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde eğitim-öğretim dönemini tamamlayan öğrencilere yönelik; 03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarına polis memuru ve komiser yardımcısı rütbelerine aday memur olarak atanacaklara uygulanacak sınav yönetmeliği” doğrultusunda eğitim sonu sınavı yapılmıştır.
Eğitim sonu sınavında başarısız olan öğrencilerin açmış oldukları dava sonucuna istinaden 27.08.2020 tarihinde mahkeme kararı gereği eğitim sonu sınavı yapılmıştır.
Söz konusu Mahkeme Kararı Gereği Eğitim Sonu Sınav sonuçları için;
TIKLAYINIZ…

2020 YILI POMEM VE PMYO İLANI GELECEK Mİ?

Adayların uzun süredir beklediği ilanlar henüz yayımlanmadı. PMYO ilanın yayımlanması beklenmektedir. Bu kapsamda Polis Akademisi Başkanlığı lise mezunu adaylar içerisinden 2500 polis öğrencisi alımı yapacak. 

POMEM ilanı içinde bekleyiş devam ediyor. Akademisinde 27. Dönem POMEM hakkında yeni duyuru bekleniyor.

İLANI BEKLEYEN DİĞER KADIN ERKEK POLİS ADAYLARI BURDA