İŞKUR üzerinden açıklanan ilan adayları şaşırttı. Türkiye İş Kurumu kamu kurumları ve özel firmalara personel alımları için yeni ilanlar açıklamaya devam ediyor. Ankara ilinde bulunan ve geçtiğimiz ay halkın hizmetine sunulan Ankapark'ın güvenliğinin sağlanması için çok sayıda güvenlikçi alım ilanlarını aktarmıştık. Bu kez açıklanan personel alımında trafik polisi polis memuru mesleğinde görevlendirileceği belirtildi. Adayalar kamu kurumlarında görevlendirilen trafik polisi mesleğini Ankapark özel işletmesine neden alınacağını merakla sormakta. Bunun için alım şartlarını şu şekilde belirtildiği görülmekte;

BAŞVURU ŞARTLARI;

Ankapark'ta bulunan araçlara ait otopark yönetimi için görevlendirilecek. Adylar emekli trafik komiseri olarak alınacaklar. Başvurular için cv'lerin ilanda belirtilen mail adresine gönderilmesi gerekli olacak. Eğitim şartlarında en az lise ve dengi okullardan mezun olmak istenilecek. Diğer özel ve genel şartlar başvuru kılavuzunda yer almadı. Başvurular için son tarih ise 23 Nisan 2019 olarak açıklandı. Kaç kişi istihdam edilecek. İlanda açıklanana göre bu kadroda 1 kişi alınacak.

ANKAPARK NEDİR?

Ankapark Ankara ilinde Atatürk Orman Çiftliği yerleşkesinde hizmete giren bir tema parktır. Dev bir kompleks haline getirilen Ankapark'ın içerisinde atari çadırı, dinazor çadırı, oyuncak çadırı, sinema çadırı gibi alanlar mevcut. Açılış sabah saatinde 10:00, akşam ise 22:00'a kadar açık bulunuyor. Ücret olarak tek kişilik giriş 25 Tl olarak açıklandı.

İlan detayları için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim