Polis Akademisi Başkanlığı adayların beklediği sonuçları açıkladı. Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet adresi üzerinde dün kaşam yaptığı duyuruda Polis Meslekyüksek Okulları ve Polis Meslek Eğitim Merkerlezi hakkında duyuru yaptı.

SONUÇLAR AÇIKLANDI!

Söz konusu olan duyuruya göre Polis Akademisi Başkanlığı 9 Haziran 2020 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde yapılan PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınav sonuçlarını açıkladı. Adaylar sınav sonuçlarını Elektronik ortamda e-Devlet üzerinden kontrol edebilecekler.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2020 PMYO ALIMLARI NE ZAMAN?

Polis Meslekyüksekokulları için 2500 yeni polis adayı alacak. 2020 yılı için PMYO polis alımları için süreç yaklaştı. YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından TYT puanı ile polis alımları bekleniyor. Polis Akademisi Başkanlığından 2020 yılı PMYO alımları için bayramdan önce veya hemen bayramdan sonra duyuru bekleniyor. PMYO alımları için Taban TYT puanı ve şartlar hakkında bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

2020 Yılı Lise Mezunu 2500 Polis Alımı Başlıyor! PMYO TYT Taban Puanı? Şartlar?

27. DÖNEM POMEM ALIMLARI NE ZAMAN?

27. Dönem POMEM alımları baharda bekleniyordu. Ancak ülkemize gelen Koronavirüs salgını sebebi ile alımların uzaması bekleniyor. 27. Dönem POMEM hakkında henüz net bir bilgi yok. Ancak Öncelikle PMYO alımları yapılacak. Ardından POMEM duyurusu gelebilir. Duyuru geldiğinde haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indiriniz.

Editör: TE Bilisim