Polis Akademisi Başkanlığı Polis adaylarını ilgilendiren duyuru yayımladı. Bugün gelen duyuruya göre 27. Dönem POMEM Polis Memuru alımı için Giriş sınavına katılacak adayların Sınav yerleri ve tarihleri belli oldu. Adaylar sınav yerlerine ve sınav tarihlerine İnternet üzerinden ulaşabilecekler. e-Devlet şifresi ile Polis Akademisi Başkanlığı resmi İnternet adresi üzerinden kontrol sağlanacaktır.

POLİS AKADEMİSİNDEN GELEN DUYURU:

27. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Mülakat Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar sınav merkezlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezlerinde adaylar Mülakat Sınavına tabi tutulacaklardır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

28. DÖNEM POMEM ALIMLARI BEKLENMEYE BAŞLANDI!

Polis Akademisinden gelen duyurulara göre 27. Dönem POMEM adayları için işlemlerde sona yavan yavaş geliniyor. 27. Dönem POMEM'e katılamayan adaylar veya elenen adaylar büyük heyecanla 28. Dönem POMEM alımlarını beklemeye başladılar bile. 2021 yılı 28. Dönem POMEM kapsamında 11 bin polis alımı yapılacağı kesinleşmişti. Bu kapsamda alımlar Kadın ve Erkek adaylar içerisinden yapılacak. Peki 28. Dönem POMEM hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

2021 yılı PMYO ve POMEM Kapsamında 15 Bin Polis Alımı İlanı Geliyor mu?

Editör: TE Bilisim