Polis Akademisi Başkanlığından gelen son dakika duyurusu ile Beklenen POMEM sonuçları açıklandı. PA dan gelmiş olan duyuruya göre 2 Kasım 2021 tarihi ile 27. Dönem POMEM sonuçları Duyuruldu. Adaylar Sonuçlarını e-Devlet Şifresi ile öğrenebilecekler.

27. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YENİ POMEM ALIMLARI NE ZAMAN?

Polis Akademisi Başkanlığından gelmiş olan duyuru ile açıklanan 27. Dönem POMEM snuçları sonrasında yeni polis alımı beklentisi arrtı. 2021 yılı bitmeden 28. Dönem POMEM Polis alımları beklenmektedir.

Editör: TE Bilisim