Polis Akademisinden az önce gelmiş olan duyuruya göre merakla beklenen PMO sonuçları açıklanmıştır. 2500 Polis alımı için başvurular alınmıştı ve Ön Başvuruların geçen hafta sona ermesi ile sonuçlar az önce açıklandı. Aynı zamanda Kadın Erkek başvuru sayısı açıklandı.

25 bin Aday Sınava Katılacak!

Polis Akademisinden gelen duyuruya göre PMYO kapsamında ön başvuru sonuçları açıklandı. Erkeklerde 33 bin 502 kişi den başvuru alınmış olup Kadınlarda 13 bin 609 başvuru alınmıştır. Değerlendirme sonucuna göre 25 bin aday sınava katılacaktır.

Toplamda 47 bin 111 Başvuru alınmış olup  PMYO giriş sınavına katılmaya hak kazanan adaylar belli oldu.

Ön Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Polis Aklademisinden 10 Ağustos 2022 tarihi ile gelmiş olan duyuruya göre 25 Temmuz - 5 Ağustos 2022 tarihleri alınmış olan Ön başvuru sonuçları açıklanmıştır. Ön Başvuru sonuçlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

ADAY BELİRLEME ÖN BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Sınav Giriş Belgeleride Açıklandı!

2022 Yılı PMYO Giriş Sınavı kapsamında adaylar şahsen başvuru ve evrak teslimi işlemlerini gerçekleştirecekleri, aday değerlendirme ve seçme sınavına katılacakları başvuru ve sınav merkezini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylar müracaat işlemleri, ön sağlık kontrolü ve fiziksel yeterlilik sınavına katılacaklardır. Fiziksel yeterlilik sınavında başarılı olan adaylar aynı gün mülakat sınavına katılacaklardır.

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Fiziki Yeterlilik Parkuru Açıklandı!

Polis Akademisi PMYO kapsamunda fiziki yeterlilik parkurunu da açıkladı. Toplamda 72 metreden oluşacak olan parkur 7 etaptan oluşmaktadır. Kadın Erkek fiziki yeterlilik parkuruna ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/polis-alimi/pmyo-2022-yili-2500-polis-alimi-7-etapli-fiziki-yeterlilik-parkuru-h42475.html