Polis Akademisi Başkanlığı 9 Ağustos 2022 tarihli yayımladığı duyuru ile 2022 Yılı Polis alımı için POMEM duyurusu yaptı. Sınavlar akatılmış olan ASİL adaylardan başarısız olan ve atanamayan adaylar için yedek aday planlaması gerçekleştirildi. POMEM yedekte olan adayları ilgilendiren duyuru için adaylar sonuçlarına haberimizdeki detaylardan ulaşabileceksiniz.

205 Polis Alımı Yedek Planlaması!

Polis Akademisinden gelen POMEM duyurusu ile 205 adayın yedek planlaması gerçekleştirildi. Buna göre,

  • Lisans mezunu 156 Erkek ve 9 Kadın,
  • Ön Lisans Mezunu 37 Erkek ve 3 Kadın,

yedek aday planlaması yapıldı.

Yedek Aday Planlama Sonuçları Açıklandı!

Polis Akademisi Başkanlığından 9 Ağustos 2022 tarihi ile gelen duyuruya göre Yedek Aday Planlaması sonuçları açıklandı. Aşağıdan Polis Akademisi POMEM açıklaması ve sonuç sorgulama ekranına ulaşabilirsiniz.

28. Dönem POMEM 2. yedek aday planlama sonuçları açıklanmıştır.

28. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine, lisans mezunu 156 erkek, ön lisans mezunu 37 erkek, lisans mezunu 9 kadın, ön lisans mezunu 3 kadın yedek adayın planlaması yapılmıştır.

Bundan sonra yapılacak yedek planlamaları için adayların Başkanlığımız http://www.pa.edu.tr internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.

Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. 

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ